Otvorene službene prostorije Južne regije

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević svečano je otvorio nove službene prostorije Južne regije Fudbalskog saveza Crne Gore u Kotoru.

Fudbalski savez Crne Gore je u kupovinu i opremanje 123 kvadrata poslovnog prostora u blizini studentskog doma u Dobroti uložio 172.200 eura, čime je dugoročno riješila pitanje kancelarijskog prostora ove regije. Tako je ukupna suma koju je FSCG uložio u službene prostorije tri fudbalske regije porasla na 434.000 eura.

– Ova kancelarija mnogo znači, jer sada sve tri regije imaju optimalne uslove za rad što će sigurno poboljšati njihovu komunikaciju. Ovim smo završili jedan važan segment priče o ulaganju u infrastrukturu, ali nam najteži posao tek predstoji. Naš najveći problem su stadioni, jer nam je želja da pored dva koja su do sada licencirana za evropska takmičenja dobijemo još dva. Da se ne lažemo, imamo najlošiju infrastrukturu u Evropi, ali sam ipak optimista da će se to u bliskoj budućnosti popraviti -rekao je Savićević prilikom otvaranja.

Juzna-02